Antibaby naplója

Antibaby naplója

Túlképű

2017. január 12. - Antibaby

Üzenem Mark Zuckerbergnek, hogy kellene egy olyan beállítási lehetőség a profilképek feltöltésénél, hogy ha túl jóképű a felhasználó (az arcszkenner szerint  mondjuk), akkor azt csak a single státuszúaknak jelenítse meg. A házasoknak (férjes asszonoknak) meg egy higgasztóbb képet töltsön be. Felőlem random is lehet, akárhonnan.

Tömegigény van rá, tudom, látom. Megkergülnek az asszonyok a receptes csoportban. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr512121055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sani79 2017.01.13. 13:11:03

Szia! Most találtam meg egy régebbi bejegyzésedet a Dévény tornáról. Megkérdezhetem, hogy a Szabolcska M. utcában kihez jártatok, illetve utána ki volt az a két dévényes (és leginkább hol dolgoznak), akit ajánlottak úgy, hogy náluk nem sír a baba?
Én a XI. kerületben keresnék elsősorban dévényest, de ez a nem sírás megtetszett...köszönöm! Ha gondolod, adok egy e-mail címet, ha úgy jobb megírni.

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2017.01.13. 22:51:42

@sani79: És hogyhogy nem oda kommenteltél? :)
Légyszi, dobj egy e-mailt az antibaby@gmail.com-ra, és megírom!
süti beállítások módosítása