Antibaby naplója

Antibaby naplója

Tejtilalom feloldva

2013. szeptember 09. - Antibaby

Na, a gyermekorvos feloldotta a tejtilalmat nálam. Nem fogok most két pofára tejtermékeket enni, mert azért az nem lenne könnyű RT-nak, de mivel a tejalapú tápszerre visszatérve nem produkál tüneteket, ezentúl nem kell éhen halnom, ha a kórház büféjében csak kolbászos és sajtos szendvicset árulnak (ráadásul vajjal megkenve). Hurrá!
Mivel nincs kimondottan jó idő, a vödörrel fagyizóba menést most kihagyom.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr735503588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2013.09.13. 20:49:11

Nekem azért kicsit fura, hogy így kinőtte, bár az tény, hogy ajánlják is, hogy egy idő után érdemes visszapróbálni...Kicsit azért irigykedem ;)

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2013.09.14. 21:08:44

@mimke: Nem kinőtte, hanem valószínűleg nem is volt neki. Ez csak egy gyanú volt a doktornő részéről a hetekkel ezelőtti tünetekre, még allergiavizsgálatra sem küldött el minket, a "házi" megfigyeléssel kezdtünk.

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2013.09.15. 19:04:22

lehet, attól még, hogy kinőtte, mert nekem is azt mondta a doki, hogy jól cisnáltam, hogy négy hónaposan visszapróbálkoztam, addigra elmúlhatott volna...
süti beállítások módosítása