Antibaby naplója

Antibaby naplója

Jesszusom, hírekbe botlottam!

2014. október 22. - Antibaby

A nagy tévétlenségben és hírportáltalanságban eljutottam oda, hogy már néha nem tudtam, miről beszélnek az emberek, és ráadásul elkezdett ez zavarni is. Aztán jött még hozzá, hogy mintha egy kis szabadidőm is lett volna, úgyhogy körbenéztem a neten, főleg a Facebook-os ismerőseim megosztásaiból kiindulva, hogy hol s merre mi újság.

Összegezve: 
- Rajtam kívül mindenki volt a Kylie koncerten, amin őszintén meglepődtem. Talán mert már régóta nem értem a Kylie-jelenség népszerűségét, de arra még emlékszem, hogy ízlések és pofonok...
- Nem értem azt sem, mi a baj Varró Dani versével. De miután az ismerősi köröm negyede erről linkelt, kommentelt stb., látom, nagy vihart kavart. Kikerestem, elolvastam. Lehet, hogy pár éve nekem sem lett volna teljesen egyértelmű, mi is a költő szándéka, de most úgy érzem, nincs benne semmi vitatható. Talán eredetileg nem tankönyvekbe szánta, vagy nem tudom, hol lehet a bibi. Mindenesetre a kisbabák pont ezekkel a dolgokkal próbálkoznak.
- Az internetadó nem lehet komoly. Blöffnek, terelésnek meg még annyira sem lehet komoly. De akkor vajon mi?

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr626817451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atl · http://vonalfelett.blogspot.hu/ 2014.10.22. 20:53:49

A Varró Danis hörgés engem teljesen kiakasztott, mert egyrészt nem értem, hogy mi a konkrét bajuk a verssel, amikor tényleg ezeket csinálja egy egy éves, másrészt meg nem értem, hogy hogyan vált ki emberekből ilyen alpári indulatokat egy babáknak szóló vers. :(

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2014.10.26. 17:23:17

szerintem az internetadó a, figyelemelterelés, b, "pecázás", c, azért lesz, csak sokkal kisebb mértékű.
Ha rájuk borítja ezért valaki a parlamentet, akkor nem, de nem vagyok optimista ;)

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2014.10.26. 22:06:44

@mimke: Egyetértek.
A pecázás az mi? :)

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2014.10.26. 22:21:36

Megnézik, mennyire borítja ki a népet, mit lehet még megjátszani.
süti beállítások módosítása