Antibaby naplója

Utolsó kommentek:

dipsz 2019.03.13. 09:22:28

Én is tudok ajánlani egy helyet, bár ez Fehérváron van, de mi a költözés után itt kezdtük el a Dévényt Stefánkovics Gabriellánál és eddig csak jó tapasztalatunk van. www.zoldalmakozpont.hu/deveny-modszer.html

Bejegyzés: Rögös utunk a Dévény-gyógytornászokkal

Anna Júlia 2018.02.12. 11:35:33

Kedves Antibaby!
Meg tudnád adni azoknak a gyógytornászoknak az elérhetőségét, akiknél nem sírt a babátok? Nagy segítség lenne!!
Köszönöm szépen előre is!

Bejegyzés: Rögös utunk a Dévény-gyógytornászokkal

Kicsivagyokszekrealloken 2017.06.26. 15:46:00

szia, tegnap jutottam el odaig, hogy megneztem, hmmm. en is tobbet vartam, a vege nekem meg teljesen erthetetlen...

Bejegyzés: Filmajánló: Teljesen idegenek

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2017.05.16. 20:43:22

Én is imádom, pedig nem a kedvenceim a zenés filmek.

Bejegyzés: Filmajánló: La La Land

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2017.05.15. 12:51:28

@robertdani: :) Örülök, hogy nálatok rendeződött.

Bejegyzés: Anya csak egy van

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2017.05.15. 07:23:33

Én is hasonló cipőben jártam de azóta valahogy mégis csak rendeződött a dolog. Ettől függetlenül sosem lesz már jó a kapcsolatunk mert akárhogy is de a kimondott szavakat és tetteket elfelejteni nem lehet, maximum félretenni vagy másképp kezelni őket.

Bejegyzés: Anya csak egy van

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2017.01.16. 23:13:36

@robertdani: Nem. Minden ember halála szomorú, természetesen Bowie-t is sajnáltam, de mint művész, hozzám ő nem állt közel. Pete Burns halálát pedig, képzeld, csak most tudtam meg, január elején. Valahogy kimaradt nekem a híre.

Bejegyzés: George Michael emlékére

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2017.01.16. 22:44:10

Bowie téged nem viselt meg? Engem még Pete Burns is.

Bejegyzés: George Michael emlékére

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2017.01.13. 22:51:42

@sani79: És hogyhogy nem oda kommenteltél? :)
Légyszi, dobj egy e-mailt az antibaby@gmail.com-ra, és megírom!

Bejegyzés: Túlképű

sani79 2017.01.13. 13:11:03

Szia! Most találtam meg egy régebbi bejegyzésedet a Dévény tornáról. Megkérdezhetem, hogy a Szabolcska M. utcában kihez jártatok, illetve utána ki volt az a két dévényes (és leginkább hol dolgoznak), akit ajánlottak úgy, hogy náluk nem sír a baba?
Én a XI. kerületben keresnék elsősorban dévényest, de ez a nem sírás megtetszett...köszönöm! Ha gondolod, adok egy e-mail címet, ha úgy jobb megírni.

Bejegyzés: Túlképű

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2016.07.18. 00:06:42

@aa/szvszl: Én is nagyon tartózkodom a fizikai erőszaktól, de sajnos ez most már abba csap át, hogy szavakkal viszont egyre ingerültebb vagyok. Nagyon feszíti a muki a húrt, és remélem, hgoy ez csak a dac, és elmúlik gyorsan. Vannak helyzetek, amikor meg muszáj fizikailag is "erőszakot" alkalmazni, nekünk pl. volt egy eset, amikor egy forgalmas úton keltünk át, ő biciklivel volt, és megállt az út közepén. Sehogy sem akart tovább jönni, az autók meg már megindultak kersztbe-kasul. Beparáztam, naná. Mondtam, jöjjön, jöjjön, de nem. Aztán megfogtam és felrángattam a járdára. Akkor derült ki, hogy az úttestre felfestett kerékpáros nyomot akarta követni a kis bicajával, be a 2x2 sávos kereszteződésbe... édesem! Úgy megsajnáltam, ahogy ott szipogott, de hát mégsem hagyhattam, hogy álljon az út közepén az autók között. És igen, pelusozási válságidőszakok is vannak, márpedig nem lehet azzal két hetet várni, amíg elmúlik.

Bejegyzés: Nem biztos, hogy túléljük

aa/szvszl 2016.07.17. 22:25:53

néha nehéz nem elfelejteni a fokozatokat. velem a szüleim mindig azt éreztetik, hogy ha nem szólok rá valamiért (ami amúgy _engem_ nem zavar), hogy hisztis és elkényeztetett a gyerek, ezért valamiért mindig csak ez a két véglet van a fejemben, mikor döntést hozok, hogy szigorú legyek-e az adott szituban vagy engedékeny.

J-vel amúgy azért extra nehéz, mert rá egyáltalán nem hatnak a szavak, de tényleg, semennyire, semmilyen taktikával. szóval ha valamit nem akarunk megengedni neki, akkor csak azt a választást hagyja, hogy le kell fogni (konnektorba nyúlkálás), el kell hurcolni (hajókorláton kibújás), rá kell erőszakolni (pelenka az éjszakai alváshoz) stb. és nekem ezek a fizikai megnyilvánulások nagyon durvának tűnnek. persze engem sokszor megütöttek, és lehet, hogy túlparázom ezt a dolgot, hogy mennyire nem akarok a gyerekkel szemben erőszakot alkalmazni.

Bejegyzés: Nem biztos, hogy túléljük

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2016.07.15. 22:09:02

@mimke: Ma voltam kontrollon, havonta kell menni. Semmi változás, sajnos. De nem is kecsegtetnek semmivel. Azóta egyébként egy rakás vizsgálatot végigjártam, nyaki ér uh, nyaki gerinc röntgen (itt találtak valamit, járok gyógytornára), anyámkínja. :)
Köszi az érdeklődést!

Bejegyzés: A fülem

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2016.07.14. 23:04:50

Azért szerintem az idomított szobanövény és a zsebterrorista között még mérhetetlen mennyiségű fokozat van... Huh, én tudtam, hogy nem leszek türelmes (never was, never will be), de mindig meglep, hogy a kialvatlanság+pihenés hiánya mit tud kihozni belőlem. Szerintem addig jó, amíg az embernek van bűntudata, és fejlődni akar. Elég jók vagyunk, az a lényeg, fejlődni is fogunk, az is biztos.
Nehéz nem pakolni plusz elvárásokat magunkra, de azt is meg kell próbálni, és mantrázni, hogy elmúlik.

Bejegyzés: Nem biztos, hogy túléljük

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2016.07.05. 22:30:42

@aa/szvszl: Abszolút megértelek. Egészen hasonló érzések kavarognak bennem is. Nekem már ez az idegesen szólok, időnként muszáj leráznom, hogy meg tudjak csinálni valami fontosat is iszonyú bűntudattal jár, mert én a full türelmes szülő szerettem volna lenni, aki mindig tudja, hogy a gyerek még csak ismerkedik a világgal. Elég sokáig ment is, na de aztán egyszer csak elszakadt valami. Elfáradtam. Nem volt pihenés, elég töltődés, pedig az átlaghoz képest nekem nagyon sok segítségem van.

Bejegyzés: Nem biztos, hogy túléljük

aa/szvszl 2016.07.05. 22:27:57

ja, egyébként másfél hét múlva lesz épp kettő.

Bejegyzés: Nem biztos, hogy túléljük