Antibaby naplója

Antibaby naplója

BÚÉK

2007. december 31. - Antibaby
Azt hittem, a legjobb évemről beszámolós bejegyzés lesz az idei végszó, de futnak be körünkbe a szellemesebbnél szellemesebb üzenetek, s nem tudom szó nélkül hagyni őket.

A két legjobb:
- Egy levél egy volt osztálytárstól, ami úgy ér véget: "anyagiakban gazdag új évet kívánok!" Duplán ütős, megmosolyogtuk. Jaja, csak semmi spiritusz! Jó sok matéria!
- Egy maffiózással foglalkozó "távoli ismerős", aki úgy kezdi: "Istentől áldott, boldog új évet...". (Nem, nincsenek alvilági kapcsolataim.)

Még ha fordítva küldték volna... :)

S még valami, ha már az anyagiakról esett szó. Nem vagyok babonás. Tavaly főztem életemben először lencsefőzeléket, s ha már így esett, épp Újév napján tettem ezt. Aztán tényleg dőlt a zsozsettina, szinte egész évben. Na nem, azért nem Bill Gates-i magaslatok, csak úgy egyenletesen. Szükség is lesz rá hamarosan.

Boldog új évet kívánok mindenkinek! Minden jót, szépet és amit szeretnétek 2008-ra! Én már magamhoz vettem egy elég jó két és fél órás Justin Timberlake koncertet (HBO), úgyhogy kösz, jól vagyok.

Legjobb évem

Nem fogok összegezni, de valaki megkérdezte, milyen évem volt, s szinte azonnal rávágtam a meglepő választ.
Milyen volt nekem 2007? Az előtte levő pocsék, a következő meg nagyon kemény lesz, de úgy érzem, az idei év eddigi életem legjobbja volt.  Nem a legboldogabb, de a legjobb. Mint már többször mondtam, önismereti gyorstalpaló. 30 éves lettem, gyorsan számot vetettem, és meghatároztam az irányt. Azóta bevonzom a lehetőségeket, s ha nem is szigorúan és túl tudatosan, de jó úton haladok. Csak kicsit keserít el, hogy a levesembe köpet került, s a következő 6-12 hónap emiatt húzós lesz. Az a fő, hogy ez az év dög* volt! Tele pofonokkal, örömökkel, csalódásokkal, jutalmakkal, sok munkával és sok sikerélménnyel. Bezárkóztam, de ki is nyíltam. Mindeközben fejlődtem, és a terápiám is egyre előrébb tart.
Szeretném kialudni magam, nagyon, aztán jöjjön, aminek jönnie kell!

(*Dög. Ez egy negatív jelentésű szó, pedig pozitív jelzőnek szánom.)
süti beállítások módosítása