Antibaby naplója

Antibaby naplója

Pulcsitróger

2014. április 30. - Antibaby

pulcsitroger.JPGVajon erre a termékre van kereslet? A probléma (felcsúszó mindenféle felső) létező, a pulcsitróger pedig, mint megoldás, poénnak igazán jó... de sokan adják vajon rá a gyerekükre?

Szerintem nagyon kényelmetlen lehet neki, izegni-mozogni benne, ráülni a csatra stb. Én ezt a gondot a kezdetektől fogva nagyon egyszerűen oldom meg: egyszerűen nem veszek neki pólót meg pulcsit, amíg vízszintesben van mozgás közben. A body-k meg pont ezért patentosak a lábuk közt. Majd ha jár a gyerek, és a nap nagy részében függőlegesben van a teste, és nem is hurcolom karban, akkor jöhetnek a pólók is.

Azok a lábak!

Hordozóban lógott a hátamon a gyerek, a zoknija túl rövid, a nadrágja felcsúszva, úgyhogy kilátszott a vádlija. Megálltunk a zebránál, piros volt a lámpa. Erre odalépett egy minden ízében gömbölyű hölgy, az a típus, aki szinte buborékokat kacag, és azt mondta: "Uwauhh, hadd fogjam meg a lábát!"
Úgy elkezdtem nevetni!
Végül úgy sétáltunk át a zebrán, hogy ő fogdosta a fiam vádliját, és mindhárman röhögtünk, csak mindhárman más okból.

Azért ez brutál, vigyázni kell az ilyen fétisekkel. Ajajj, mi lesz később, ha már most kuncogó nők taperolják a fiamat!?

Puzsér Róbert: Reklám - A tudat gyarmatosítása

Ez egy elég kerek, jól összeszedett cucc. Igaz, nem értek mindenben egyet, de nem pozitív irányba vitatkoznék vele. Szerintem a helyzet ennél még súlyosabb. Ezért a videó végén megoldásként említett állami és előfizetéses tévé sem tűnik tökéletesnek, inkább csak egy lépcsőfoknak. Annak az illúziójának, hogy a sz*r nem a szánkig ér, csak a nyakunkig. 

süti beállítások módosítása