Antibaby naplója

Antibaby naplója

Michael Jackson - Xscape

2014. június 05. - Antibaby

Hihetetlen jó az új Michael Jackson album, és én elhiszem, hogy ezeket a dalokat tényleg ő készítette és kiadásra szánta. Mégis hátborzongató érzés fog el, amikor hallgatom vagy nézem hozzá a videókat. A Justin Timberlake-kel összevágott "duettet", a halott énekes hologram-fellépését a Billboard díjátadón...

Van valami morbid abban, amire felhasználják. Nem tudom ezt elég jól megfogalmazni, de miközben nézem és hallgatom, kettős érzés fog el. Egyrészt baromi jók a számok, és nem lenne jó, ha egy asztalfiók mélyén hevernének az idők végezetéig. Másrészt a megjelenítésük tökéletesen mutatja, mennyire beteg világban élünk. Azzal, hogy élvezni merem, talán én is hozzájárulok ahhoz, hogy sokan normális dolognak tartanak kényük-kedvük szerint feltámasztani holtakat, és olyan körítéssel eladni a produktumaikat, amihez ők életükben valószínűleg nem járultak volna hozzá.

(Kapcsolódó témaként érdemes megnézni a Black Mirror sorozat 2. évad 1. részét: Rögtön jövök)

Egy hét zanza

Több hónapos szünet után egymás után bukkannak elő az újabb és újabb kis fogak RT szájában. És találkozunk más gyerekekkel, fiúk, lányok vegyes. És voltam bent a munkahelyemen egy kicsit puhatolózni, hogy visszavárnak-e egyáltalán, és bár azt érzem, nincs nekem ott hely, semmilyen értelemben sem, jó volt túlesni ezen, jobb a lelkemnek, meg legalább tudom, merre van az előre. És megnéztem A nagy szépség című olasz filmet, ami jó volt, újranézősen jó. Ezekről mind írhatnék bővebben is, de nem nagyon van energiám, úgyhogy most maradjanak címszavakban!

süti beállítások módosítása