Antibaby naplója

Antibaby naplója

Az első éjszaka nélkülünk

2015. március 15. - Antibaby

Úgy terveztük, hogy 3 éves kor után, vagy legalább 2-3 között vezetjük be, hogy Rt a nagyszülőknél aludjon. Mármint éjjel. De mostanra annyira ki vagyunk purcanva, hogy már nem hiszem, hogy jobbat tesz a gyereknek vagy akár nekünk, ha minden éjszakát együtt töltünk annál, hogy minden napközben észnél és jó kedvemben legyek. Úgyhogy kellene pihenni, néhány napra lelépni wellnessbe, masszíroztatni, ásztatni, jókat enni és beszívni a jóféle chi-t. Töltődni.

Így lett, hogy tegnapról mára Rt a nagypapáéknál aludt, próbából. És nem csak, hogy nem volt semmi sírás meg anya-apa keresés este, de még át is aludta az éjszakát (a kis "piszok"). Mi pedig 20 hónap után foglalkoztunk végre egy kicsit egymással. Megvacsoráztunk a kedvenc éttermemben (Alessio), ahol Rt születése előtt néhány nappal jártunk utoljára. Isteni finom 3 fogást ettünk végig kulturált kiszolgálással az étterem hangulatos téli kertjében. Majd teljesen ráérősen kocsikáztunk egyet a városban, sétáltunk egy kicsit a kivilágított Hősök terén, aztán jó korán lefeküdtünk aludni, erősen koncentrálva, hogy nehogy hazaérkezés után "csak rápillantsunk" az internetre, mert az tuti bukó, akkor éjfélig biztos nem alszunk.

Azt hiszem, én már felmérni sem tudom, mennyire vagyok fáradt, mert nem is emlékszem, milyen érzés nem annak lenni. Mindenesetre 12 órát aludtam egyhuzamban, úgy, hogy Dris korábban ébredt, és rámcsukta majd újra kinyitotta a szobaajtót, telefonált, pakolászott, és én ebből az egészből mit sem vettem észre.

A tegnap este szuper volt, és nagyon kellett ez a 12 óra alvás is, de nekem ma egész nap úgy fájt a fejem... nem tudom, hogyan működik ez, mitől van a fejfájás, ha az ember sokat aludt, de már máskor is tapasztaltam ilyet.

 

Fog #3

Holnap végem lesz, mint a botnak. Kiműtik az egyik bölcsességfogamat. Ááááúúúú! Aztán kb. két hónap múlva a másikat is. Fogorvost cseréltem, és az új szerint nem kell mind a négyet eltávolítani, csak kettőt. Én pedig ezt igyekszem úgy felfogni, hogy a pohár félig teli.

Update 03. 12.: Ahogy közeledett az idő, egyre inkább be voltam tojva. Aztán végül nem lett semmi, a doktornő azzal fogadott, hogy nézegeti a röntgent, és nem biztos, hogy ezektől a fogaktól mindenképp meg kell szabadulni, úgyhogy mi lenne, ha futnánk még egy kört, és elmennék egy fogszabályzási specialistához. Kell-e mondanom, hogy mit választottam? :) 

süti beállítások módosítása