Antibaby naplója

Antibaby naplója

Újra A-ha

2015. július 17. - Antibaby

Tud valaki mondani olyan zenekart, amelyik bejelentette a feloszlását, megtartotta a búcsúkoncertjét/búcsúturnéját, és aztán soha többé nem állt össze újra? Ehhez szerintem kb. az a szerencsétlen véletlen kellene, hogy a búcsúkoncert után még hazafelé menet végzetes baleset érje a zenekar tagjainak legalább 2/3-át.

Annak apropóján gondolkodtam el ezen, és én tényleg nem találtam egyetlen feloszlottan maradt bandát sem, hogy szeptemberben jön az új A-ha lemez és turné. Mondjuk nem bánom én azt, mivel szeretem a zenéjüket, de minek akkor ez a nagy, látványos szétválósdi örökké?

Boy George

Gondolom, ez rajtam kívül senkit nem érdekel, de tök jól néz ki mostanában Boy George. Nem arra gondolok, hogy hogy öltözik és hogyan sminkeli magát, mert az tudom, hogy megosztó és erősen ízlésfüggő. Én mindig is bírtam őt, és szeretem, ahogy énekel, nálam nem veri ki a biztosítékot a külsejével, sőt. De azt, hogy "jól néz ki mostanában", arra értem, hogy sokat fogyott, és elég jól áll neki. Mintha 20 évet fiatalodott volna. 54 éves amúgy, tehát Madonna, Prince, Michael Jackson, Morten Harket korosztálya.

boygeorge2.jpg

boygeorge.jpg

És ha már így alakult, hogy postoltam róla egy ilyen bulváros tunkolósat, akkor ide biggyesztem ezt a számot is, még 2010-ből, csak mert nagyon szeretem: 

Vezetésórák #4

Az új vezetés oktatóm, aki egyébként az autósiskola vezetője is, tök jó. És számítok rá, hogy legalább ő megfelelően tudja képviselni az iskolát, az elvet, amit beiratkozáskor hirdet. Most, mellette derült ki igazán, mennyi gond volt a másik sráccal, és a bennem motoszkáló rossz érzés vele kapcsolatban teljesen jogosnak tűnik. És ő még a nagy magyar átlaghoz képest szerintem egész türelmes és normális.
Sajnálom, hogy nem korábban váltottam, de azt talán még jobban, hogy sokan mennyire rossz helyen tanulhatnak, és mennyi frusztrációt tehetnek beléjük a vezetéssel kapcsolatban, mire kikerülnek egyedül a forgalomba. Persze, tudom, vannak elégedett és vezetni szerető tanulók is, hurrá!

süti beállítások módosítása