Antibaby naplója

Antibaby naplója

Magyar MTV

2007. október 13. - Antibaby
Szándékosan magyarázat hozzáfűzése nélkül kérdezem: hányan hallottak a magyar MTV gerillakampányáról? Akár személyes megtapasztaláson, akár sajtón keresztül... (Ez a kérdés csak látszólag kapcsolódik az alábbiakhoz, akkor is megkérdeztem volna, ha nem az MTV-ről, hanem egy joghurtról lenne szó.)

A magyar Music Television tényleg a régi, MTV Europe helyén fogható? Elég nagy kár. Még nem láttam az adást, lehet, hogy nem is fogom, de a médiában terjednek a nevek, s egyre inkább veszik el a kedvem már attól is, hogy megkeressem a tévémen a csatornát. Winkler Róbert, Erdélyi Zsolt (Superman) és Kovács Ákos... hááááát, mit ne mondjak, friss, üde, fiatalos csapat... (Hangsúlyozom, a felsorolt személyeket mind tisztelem, értelmes embereknek tartom őket, akik a saját, eddigi pályájukon sokat letettek az asztalra.) Esetleg be lehetne venni D. Nagy Lajost, Nagy Ferót, Bogdán Csabát vagy Takács Tamást... Nem azt mondom, hogy a húszéveseké a (zenei) világ. Azt meg pláne nem, hogy a tinik értékrombolására szakosodott VIVA lenne a műfaj etalonja. S még az is lehet, amennyire elég régről táplálkozó emlékeim nem csalnak, hogy az MTV Europe is pocakosodó rockereket (s itt nem az alakformáláson, sokkal inkább az ízlésen, az értékítéleten, a stíluson van a hangsúly) nyom a képernyőre. S ki vagyok én, hogy ezt bíráljam... senki. Biztos jó az ötlet, csak vajon kiket céloznak meg vele? Nem engem, az világos. De nem is a nálam már sokkal modernebb, előremutatóbb zenei világban nevelkedőket. Nem visszalépés ez egy kicsit?

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr4195023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása