Antibaby naplója

Antibaby naplója

Annyira jó nekünk!

2007. október 14. - Antibaby
Nagyon szerencsések vagyunk, hogy megismertük egymást, és hogy pont egymást ismertük meg, s felépítettük mindazt, ami most van. Azt mondta, teljesen biztos benne, hogy mellettem a helye. Én is biztos vagyok benne, hogy mellette van a helyem. Nagyon jó most. Olyan mély, amilyen nem hiszem, hogy bárki mással lehetne. Olyan mély, amilyen nem hiszi, hogy bárki mással lehetne. Viszont még innen is lehet nap mint nap előre lépni. Majdnem hét év után, drukkoló baráti tömegekkel a hátunk mögött bátran kijelenthetek már dolgokat.
Ha most mozisztár lennék, s megkérdeznék, mit üzenek a rajongóimnak, azt válaszolnám: le a játszmázással, le a sakkozással, le a falakkal. Teljes nyitottság, önzetlenség, megértés, s tiétek lesz a szabadság is. És persze kell az intelligencia is. Én ebben hiszek, ez az egyetlen, ami működik, kiteljesít, s mindig előrébb visz. Nem recept, nem szabály, csak a puszta "hagyás".
(Sokkal szebb élmény, mint ahogy sikerült megfogalmaznom.)

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr39196050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása