Antibaby naplója

Antibaby naplója

A mai nap törömítve

2007. október 30. - Antibaby
Barátnőm meghívott dugóban ücsörögni. Lehet, hogy ez lesz az új hobbim, mert így, hogy nem én vezetek, nem is rossz elfoglaltság. Szól a zene, meleg van, ülünk, beszélgetünk, nevetünk, világmegváltunk, megéhezünk, betérünk egy gyorsétterembe... ahol viszont az egész addigit hazavágja egy népes család kulturálatlan, ám igen erőszakos viselkedése. Mindegy hogyan, csak minél előbb haza!
Gy-től kaptam Macskafogó-csengőhangot, s bár sosem voltam egy csengőhang-fetisizta (egész életemben talán ez a harmadik nem gyári), most menőnek érzem magam. Drissel néztünk Brad Pitt-es Jóbarátokat másfélszer, önfeledten nevetősen (= majdnembepisilősen). Szeretném birtokolni az összes Jóbarátok és Szex és New York epizódot. Nem a Jézuskától, mert tőle elektrosokkot kértem még 1-2 hónappal ezelőtt. Nem szeretném összezavarni szegényt.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr20213480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása