Antibaby naplója

Antibaby naplója

Sablon

2007. november 09. - Antibaby
Már rég nem volt egyetlen igazán érdekes sem a keresőkifejezések között, a közelmúltban viszont valaki erre keresve talált ide: "gyászjelentés+sablon". Elgondolkodtam, milyen is lehet ez. Valószínűleg olyan, mint a lusták képeslapja, amikor csak be kell pipálni, hogy a szállodából a kilátás: a) csodálatos, b) szép, c) tűzfal. Persze a mai rohanó világban biztos megvan a létjogosultsága...
Megjelent a képzeletemben egy formanyomtatvány, kipontozott részekkel és feleletválasztós rovatokkal... megcsillagozva, lap alján apró betű hirdeti: a kívánt rész aláhúzandó.
"Anyukám, hogyan is tudatjuk? Mély fájdalommal vagy megrendüléssel?"
Ez kicsit olyan, mint bizonyos papok beszéde, amiben csak a nevet cserélik ki, egyébként meg mindenki jó apa, szerető hitves, önzetlen barát, és csodálatos ember volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr46223815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása