Antibaby naplója

Antibaby naplója

Az én Emesém

2007. november 14. - Antibaby
Van egy olyan érzésem, hogy manapság ebben az országban Emesének lenni nem könnyű. Jóformán az ostobaság szinonimája, mint korábban a "szőke nő". Pedig lehetne a lelkes tenni akarásé is, ugye. :)
Az én Emesém egészen más. Remekül masszíroz, de szadista módjára szabadít meg a miteszerektől. Ha ő gyantáz, az eredmény kétszer olyan tartós. Emese szép, diszkrét, de nem olcsó. Ügyes kozmetikus, és ő az első, aki nem pletykás, nem kérdezi ki az embert A-tól Z-ig mindenről. Emese nem tukmál rám olyan kencéket, amik káros anyagokat tartalmaznak. Emese jót akar nekem és a bőrömnek. Emese - mert megérdemlem!
Mozgalmat hirdetek! Adjuk vissza az Emesék tisztességét! Tündököljön ez a név régi fényében! Írjunk posztokat okos, ügyes, szívünknek kedves Emesékről!

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr37228575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása