Antibaby naplója

Antibaby naplója

Filmes játék #2 - A mi filmünk

2007. november 21. - Antibaby
Összeállt kis csapatom, az Antibaby's Twelve: Bahha, Nezsike, Bridgetj, Pizarro, Mkasme, Chris_7, Cascata, Fakanál, Lobo, Annie, Naudia, Customer 

Köszönöm, hogy olyan gyorsan és sokan mellém álltatok. Amikor általános iskolában partizánhoz vagy kosarazáshoz csapatokat kellett állítani, velem senki nem akart lenni. Nem csodálom, elég béna voltam és vagyok a labdajátékokhoz. A filmeket viszont imádom, és hajt, hogy ennyien bíztok bennem. Bár rögtön szeretnélek is ösztönözni titeket, legyetek buzgók akkor is, amikor én szemlátomást nem vagyok net közelében. Elég sok a dolgom a héten, de azért fél szememet a csapatomon tartom.
A feladatot jövő hétfőn este 8-ig kell megoldanunk, de a két leggyorsabb csapat plusz pontokat kap, tehát érdemes sietnünk.
A feladat pontos leírása Anánál olvasható. Lényeg, hogy létre kell hoznunk a saját filmünket, persze nem leforgatni, csak úgy csinálni, mintha. Helyszínnel, angol és magyar címmel, aláfestő zenével, szereplőkkel, ütős sztorival. Elég összetett és élénk fantáziát igényel. Már előre élvezem.
Felmerült bennem, hogy miután összeállítunk egy alap sztorit, a további feladatokat akár szét is oszthatnánk, hátha úgy áttekinthetőbb és hamarabb elkészülünk, de ha mindenki minden részbe szeretne beledolgozni, akkor én nem leszek semmi jónak elrontója.
Időnként összefoglalom, hogy is állunk, de mivel olvasóim többsége valószínűleg nem a játék miatt jár ide, a blog mellett az e-mailt gyakrabban fogom használni. A jobb ötleteket azért is érdemes levélben megosztani, mert így nem adunk tippet a versenytársaknak. A leveleket nekem küldjétek, és ami mindenkire tartozik, azt vagy a blogban, vagy kör e-mailben megosztom valamennyi csapattaggal.
Egyelőre ennyi jutott eszembe, várom az alap ötleteket, és az esetleges kérdéseket. (Ha a főnyeremény egy Brad Pitt-tel való találkozás lesz, vállalom, hogy átveszem. (: A csapat nevében.)

Update: Megvagyunk 12-en, esetleg egy 13. még jelentkezhet. Megkérdeztem Anát, a játékba nem nevezett blogolvasóim is segíthetik ötletekkel filmünk tervét. Az egyszerűen nem fér bele az időmbe, hogy minden játékos blogját figyelemmel kövessem, ezért amit ott írtok, az nem feltétlenül jut el hozzám és a többiekhez.

Update2: Hárman már küldtek filmötletet. Elég részletesen leírták, le a kalappal előttük (ti nem dolgoztok? :) ). Estig még várnék, és akkor eljuttatom mindenkihez az eddigi ötleteket. Lehet majd szavazni rájuk, és el tudunk indulni. Ne aggódjatok, egy pillanat alatt nekilódulunk majd, és aztán már csak az apró részleteket kell simogatni. Ha nincs Photo Shop-guru a csapatban, én szívesen bevállalom majd a filmplakát tervezését, készítését, a magam egyszerű módszereivel.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr14236622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása