Antibaby naplója

Antibaby naplója

7 év

2007. december 23. - Antibaby
Nehéz lenne összeszámolni, hány éve vagyunk együtt Drissel. Amikor külön voltunk, akkor sem voltunk igazán külön. Ahogy ő mondja: ami összekapcsol minket, az akkor is megvolt, mégha én mindent el is követtem annak érdekében, hogy ne vegyek tudomást erről. Szóval nem tudjuk, hány évesnek számítunk, de az biztos, 2000. december 23-án találkoztunk először. Hét éve ismerjük tehát egymást, s hét év után maximális bizalom és összhang van közöttünk.
Elmentünk megünnepelni, vagy inkább nyugodtan ücsörögni, mécses fényében nézni egymást, finom ételeket enni, mély beszélgetést folytatni, és végre egy napra elfelejteni a munkát.
Királynőnek éreztem magam, ahogy végigtaxiztunk az ünnepileg kivilágított Andrássy úton, aztán megvacsoráztunk a Sunnyban. Dris nagyon édesen elszólta a karácsonyi ajándékomat, de csak nevettünk és beszélgettünk és nevettünk és beszélgettünk egész este.

Eszembe jutott ez a klip, már rég be szerettem volna csatolni, de talán ide passzol leginkább:

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr72273545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása