Antibaby naplója

Antibaby naplója

Új szerelem

2008. január 06. - Antibaby
Nagy változások következtek be az életembe. Valószínűleg egy új szerelem veszi kezdetét hamarosan. Mától ő meg én egy pár. Nem a barna, a fekete. Talán nem korai azt állítanom: együtt járunk. Nagyon régóta vágytam rá.
Ahogy magamat ismerem, kivédhetetlen, hogy egyszercsak fotóblogom is legyen, vagy ha az nem is, legalább egy kis blogrész képekkel... jövő karácsonyra meg kiadok egy lemezt... Legalább olyan jól fogok énekelni, mint Dundika és Pokrivtsák Mónika együttvéve.
No, de ne térjünk el a tárgytól. A tárgytól, amely egyelőre kicsavarhatatlan Dris kezéből, pedig én kaptam, magamtól. (Mert megérdemlem.) Hivatalos nevén Panasonic Lumix FZ18, de kap majd valami becenevet, hogy gyorsabban kialakuljon a kötődés. Bár amúgy sem lesz nehéz belehabarodnom, hiszen annyira, de annyira okos...

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr21287541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása