Antibaby naplója

Antibaby naplója

Blog a Facebook-on is

2013. április 15. - Antibaby

Akinek jól vagy jobban esik, mától a Facebook-on is követheti vagy megoszthatja a blogomat, meg persze hozzá is szólhat. Minden bejegyzést kiteszek oda, amit ide is, viszont a régi designblogot, fotóblogot, és vegetáriánus receptes blogot is beleszövöm majd valahogy. Tehát ilyen témájú posztok is megjelenhetnek majd a Facebook-oldalamon. Természetesen lesznek újak, de felbukkanhatnak már publikált dolgok is. Ez lesz az extra, azok számára, akik ott is követnek.

Ezeken kívül ott igazi FB-tag is leszek, tehát ha hirtelen felindulásból megtetszik egy zenés vagy másért érdekes videó, cikk, vagy fotó, gátlástalanul meg fogom osztani azt is. Na jó, tündi-bündi állatok képeire, elveszett gyerekek fotóira ne számítson senki.

Ahogy lenni szokott, ez most egy kísérlet, mert van némi szabadidőm, közlési kényszerem és mert már régóta gondolkodtam rajta, hogy nem kényelmesebb-e sokaknak a FB-on olvasni. Meglátjuk, mi sül ki belőle.

Az Antibaby Naplója Facebook-oldala elérhető itt:

https://www.facebook.com/AntibabyNaploja

"Pofája" még nincs neki, de majd az is megérkezik. Az egyetlen gondom, hogy nem tudom, az ottani kommentek és az itteniek hogy fognak közös életet élni... szerintem sehogy. Azt ugyanis nem szeretném bevezetni, hogy itt csak Facebook-profillal lehessen hozzászólni. A magamfajta szégyenlősöket és a trollokat és védeni kell valakinek, nem igaz?

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr525223601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása