Antibaby naplója

Antibaby naplója

Dokinál

2013. június 20. - Antibaby

Az a helyzet, hogy másfél heti mindenféle (sikertelen) babamegfordító trükk és tornagyakorlatok bedobása után megkérdeztem a dokit (igen, nem fordított időrendben), hogy mit szól ezekhez az interneten fellelhető technikákhoz. És, hát, egyáltalán nem pártolja őket. Ha a baba nem fordul be magától, annak oka van. Deformáció vagy köré tekeredett a köldökzsinór, vagy még más is előfordulhat, nem részletezte túlságosan. Jobb nem beleavatkozni, mert baj lehet belőle. Mondta, hogy természetesen ő is tud a külső, orvosi megfordítás lehetőségéről, de nem alkalmazza, mert nem egyszer látott már olyat, hogy egy ilyen akció után rohantak az orvosok a kismamával a műtőbe, és három olyanról is tud, amikor ez a beavatkozás a baba számára végzetes lett.
Nem császárpárti ő sem, ha nem muszáj, de jobb nem dacolni a természettel a gyerek rovására. Meggyőzött.
Úgyhogy megbeszéltük a napot, de ha még addig befordul a gyerek, akkor hurrá.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr515370432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kishangleany · http://kishangleany.blog.hu/ 2013.06.20. 14:25:17

Semmiképp nem akartalak befolyásolni korábban, de nagyon örülök, hogy végül maga a doki sem vállalná a megfordítást. A lényeg, hogy mindketten biztonságban legyetek. Nagyon drukkolok Nektek, ez most már abszolút a célegyenes! Hamarosan végre a karodban tarthatod a kisbabádat :)
Komolyan mondom, most is annyira izgulok, mint mielőtt a saját fiunk született :)

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2013.06.20. 16:36:25

@kishangleany: Az ilyen erőszakos, kézi megfordítást én sem vállalnám. Túl drasztikusnak érezném. A tornagyakorlatokról nem gondoltam, hogy kárt tehetnek, de azokat is abbahagytam.

Hát, én is veled izgultam, amikor a fiatok született. :)

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2013.06.21. 07:56:09

Hiszek abban, hogy a dolgok nem történnek véletlenül. Ha így kellett lennie, akkor annak megvan a maga oka. Az a lényeg, hogy egészséges legyen!
süti beállítások módosítása