Antibaby naplója

Antibaby naplója

Utolsó hetünk kettesben

2013. július 01. - Antibaby

Ez az utolsó hetünk kettesben Drissel. Fura érzés, tele vagyunk várakozással. Meg persze izgalommal, az én izgalmam pedig kettős. Egyrészt nagyon boldogító, hogy valamivel több, mint egy hét múlva találkozom a kisfiunkkal. Másrészt viszont nem minden nap műtenek, úgyhogy kicsit tartok az ismeretlentől meg a kórházi mindenfélétől.

A doki nagyon rendes, biztat, hogy ez a műtét nem olyan, mint amikor valami szervi baja van az embernek, de azért mégis az ismeretlenbe tartok, nem minden napos dolog az ilyesmi. Abban mondjuk biztos vagyok, hogy amint meglátom a babánkat, el is felejtem, hogy mi történik éppen.

A lakás kész, nincsenek már kábelen himbálózó villanykörték, fogantyú nélküli szekrények, sarokba halmozott költöztetődobozok. A kelengyelista nagy és fontosabb része beszerezve. A baba lakrésze kész.

Cumisüvegek és a mellszívó alkatrészei sterilizálva... bár nem teljesen értem, hogy is definiálódik ez, hiszen ha kinyitom a sterilizálót, és kiveszem belőle a cuccokat, rögtön nem lesznek "érintetlenek". Ha hagyom őket megszáradni maguktól, akkor állnak a nem steril levegőben (porosodnak), ha meg megtörölgetem őket valamivel, az a másik fele. Arról nem beszélve, hogy beteszem egy tiszta, de nem steril zacskóba őket, és azzal együtt bekerülnek a sokat látott utazótáskába, amivel a kórházba megyünk. Hogy maradnak így sterilek? Vagy vigyem a mikrót is magammal?

A kelengyelistán levő "gyógyszertári steril vatta" ugyanez a kategória. Kb. abban a pillanatban veszti el sterilitását, hogy kibontom. Lehet, hogy túl van ez lihegve?

Na mindegy, visszatérve az eredeti témára: szinte minden kész a kicsi fogadására, és mivel már nem vagyok túl szaladgálós kedvemben, csak várom a nagy napot. Érdekes lesz, hogy nem itt, a pocakomban mocorog, hanem kint. Meg az is érdekes, hogy ott lesz a karunkban egy kis ember, akiről tudjuk, a világon a legfontosabb számunkra, de igazából még nem is ismerjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr335386246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kishangleany · http://kishangleany.blog.hu/ 2013.07.01. 17:05:48

Te jó ég, tényleg már csak egy hét, valahogy távolibbnak tűnt :)

euthymia · http://bayofbengal.wordpress.com/ 2013.07.01. 22:36:59

JUJ! Ez de gyorsan elrepült (nekem). Kvánom, hogy teljen ez a pár nap még kettesben csudiszépen, utána meg hajrá családi élet!! Vigyázzatok magatokra!

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2013.07.02. 21:21:58

Úgy sajnálom, hogy nekünk nem volt utolsó hetünk :(
Sok bújást, és jó pihenést kívánok nektek!

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2013.07.02. 23:04:24

@mimke: Hogy érted, hogy nem volt? Korábban jött?

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2013.07.03. 07:37:09

Mivel két héttel előtte be kellett feküdnöm, valahogy olyan hiányérzetem van. Meg a kórházban azért hiába vannak ott is sorstársak, mégiscsak egyedül érzi magát az ember...
süti beállítások módosítása