Antibaby naplója

Antibaby naplója

A költözés előgondolata

2013. augusztus 19. - Antibaby

Felmerült, hogy mivel RT ripsz-ropsz nagyfiú lesz, és szeretnénk majd még egy gyereket, lassacskán nagyobb lakásra lesz szükségünk a mostani nappali + hálószobásnál. Felmerült az is, hogy jó lenne valahogy úgy nagyobba költözni, hogy közben a fizetendők csökkenjenek. Tehát pl. több szobás lakásba vagy házba, de olcsóbb környéken, alacsonyabb rezsivel, ilyesmi. Erre merült fel megoldásként apósomtól -, akit egyébként kimondottan bírok és nagyon rendes tőle, hogy töri a fejét azon, hogy mi hogyan tudjuk a lakáshelyzetünket megoldani -, hogy költözzünk velük együtt, közös telekre, kétgenerációs vagy ikerházba, ha az úgy olcsóbb. Ööö, hát hm. Hogy lehet finoman megmondani, hogy nem szeretnék anyós-apóssal ilyen közelségben élni? Nem szívesen bántanék meg bárkit is, de ami elsőre jó ötletnek tűnik, nem biztos, hogy tényleg az.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr205466484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atl · http://vonalfelett.blogspot.hu/ 2013.08.19. 07:34:40

Szerintem pont így. Hogy nem szeretnétek. Van egy rakás érv ellene, azokat fel lehet hozni. Nálunk egyébként pont a nagyszüleim nem értették, hogy a szüleim miért szeretnének annyira együtt/közelben lakni. :)

mimke · http://mimozanevel.wordpress.com 2013.08.19. 16:48:24

Egyébként érdemes ezt Drisnek közölnie talán a szülőkkel, nálunk legalább is ez vált be...De ha jól megvagytok, és könnyen lehet szabályokat felállítani, akkor nem olyan ördögtől való a két generációs ház sem...
süti beállítások módosítása