Antibaby naplója

Antibaby naplója

Amikor a napirend be is tartja magát

2013. október 16. - Antibaby

Mission: Ne csak a nehéz napok és a problémák kerüljenek be a blogba.

A mai nap (eddig) csodálatos. RT jó sokat aludt éjjel, azaz a szokásos hajnali etetés után sem kelt fel hamar. Így én és Dris is ki tudtuk magunkat aludni. Ez már önmagában szuper, de hozzá jön még, hogy ma óramű pontossággal 3 óránként ébred és kér enni, viszonylag könnyen etethető, aztán fülig ér a szája az aktív, játszós időszakban, akár foglalkozom vele, akár leteszem valahova (pihenőszék, játszószőnyeg, kiságy). Amikor pedig elálmosodik és "eldörren" az első ásítás, csak kényelmes pozícióba igazítom, odaadom neki a cumit, megsimogatom a fejét, és már alszik is. Így azért egész más a napom, tudok tervezni és megvalósítani. Pakolászni, teregetni, ruhákat hajtogatni, fényképeket lementeni, konyhát rendbe tenni, enni-inni, olvasgatni.

Az időjárás az egyetlen negatívum most, keresztül húzta a mai terveimet. Két találkozóm is lett volna, gondosan egymás után szerveztem őket, azonos helyszínre, megközelíthető távolságra. Erre elindulni sem tudtunk. Eleve nem könnyű összeegyeztetni és aztán be is tartani a megbeszélteket, ha mindkét félnél kisbaba van, de az indulás előtt kb. 15 perccel jöttem rá, hogy nincs még esővédelmünk a babakocsira, meg kendőzésre sem. Úgyhogy a programok fele lemondva, a másik felét meg elintézte Dris. Én meg maradtam itthon, jókedvűen.

Remélem, a nap hátralevő része is szuper marad. Sőt, lehetne ilyen minden egyes nap.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr505576108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása