Antibaby naplója

Antibaby naplója

Reiki

2013. április 19. - Antibaby

Úgy október eleje óta reikiz engem egy nő, akihez egyébként az integrál pszichológiai terápiára is járok. Sőt, elsősorban az utóbbira, úgyhogy hetente 20-20 perces reiki szokott beleférni az időnkbe. Most, hogy a pajzsmirigy-betegségem előtérbe került, ajánlott egy nála sokkal tapasztaltabb mestert, aki már 1 teljes órán át kezel. Megmondom őszintén, eddig nem tudtam, higgyek-e benne, jól esett a 20 perces kezelés, szerettem, feltöltött, meg jó volt relaxálni közben, de ennél többet nem kötöttem hozzá.

Így aztán a mai 1 órás kezelés elég nagy meglepetést okozott. Éreztem, ahogy árad bennem az energia, az egész testemet átjárja, bizsergett mindenem tőle. Utána pedig, mint akit kicseréltek. Az utcán tiszta őrületben voltak az emberek, mert valami áramkimaradás miatt nem járt a villamos, helyette busz jött, és ettől annyira megkergültek, hogy csak na, én meg ott álltam-ültem a tömeg közepén, és csak mosolyogtam kisimultan. 

Egyébként ebben az ügyben most az a helyzet, hogy a vérkép alapján nem túl rózsásak az eredményeim (pajzsmirigy-hormonok), viszont az ultrahang-vizsgálat nem adott rossz eredményt, és tipikus pajzsmirigy-alulműködésre utaló tüneteim sincsenek. Szedem a bogyókat, egy hónap múlva újra adok vér- és vizeletmintát, aztán kontroll... Addig meg kiegészítésül járok a reikire. Annyira pozitívnak éreztem a változást magamban, hogy ha ez nincs jó hatással rám és a babára, akkor nem tudom, mi. Persze a pajzsmirigy az pajzsmirigy, majd meglátjuk, milyenek lesznek az eredményeim a következő mérésnél.

Mekifutár?

Tudom, csak egy domaint regisztráltak, ebből indult el a médiában a találgatás, hogy talán Magyarországon is bevezeti a McDonald's a házhozszállítást... én meg elmerengtem rajta, hogy vajon fogják-e tudni tartani a 40 másodperces kiszállítási időt. Mert azért egy mekis szendvics, vagy akár krumpli, nem bír ki 50 percet, de még 30-at sem, a futár csomagtartójában.

Blog a Facebook-on is

Akinek jól vagy jobban esik, mától a Facebook-on is követheti vagy megoszthatja a blogomat, meg persze hozzá is szólhat. Minden bejegyzést kiteszek oda, amit ide is, viszont a régi designblogot, fotóblogot, és vegetáriánus receptes blogot is beleszövöm majd valahogy. Tehát ilyen témájú posztok is megjelenhetnek majd a Facebook-oldalamon. Természetesen lesznek újak, de felbukkanhatnak már publikált dolgok is. Ez lesz az extra, azok számára, akik ott is követnek.

Ezeken kívül ott igazi FB-tag is leszek, tehát ha hirtelen felindulásból megtetszik egy zenés vagy másért érdekes videó, cikk, vagy fotó, gátlástalanul meg fogom osztani azt is. Na jó, tündi-bündi állatok képeire, elveszett gyerekek fotóira ne számítson senki.

Ahogy lenni szokott, ez most egy kísérlet, mert van némi szabadidőm, közlési kényszerem és mert már régóta gondolkodtam rajta, hogy nem kényelmesebb-e sokaknak a FB-on olvasni. Meglátjuk, mi sül ki belőle.

Az Antibaby Naplója Facebook-oldala elérhető itt:

https://www.facebook.com/AntibabyNaploja

"Pofája" még nincs neki, de majd az is megérkezik. Az egyetlen gondom, hogy nem tudom, az ottani kommentek és az itteniek hogy fognak közös életet élni... szerintem sehogy. Azt ugyanis nem szeretném bevezetni, hogy itt csak Facebook-profillal lehessen hozzászólni. A magamfajta szégyenlősöket és a trollokat és védeni kell valakinek, nem igaz?

süti beállítások módosítása