Antibaby naplója

Antibaby naplója

"Vicces" szülők

2013. október 04. - Antibaby

Kanye West gyerekét tényleg North Westnek hívják? Kanye West gyerekét tényleg North Westnek hívják.

Öltöztetés

Most már igazán törvénybe iktathatnának valami nemzeti csecsemőegyenruhát, mert minden reggel azzal megy el 20 perc, hogy kitaláljuk, hogyan öltöztessük fel harmonikusan. Bodyval passzoló nadrágba és nadrághoz passzoló zokniba, ami nem üti a body és a sapka és a kardigán színét, valamint a benti és kinti időjárást.

Anyukám ebben nagy segítség. Sosem gondoltam korábban, hogy a turkálási mániája egyszer még jól fog jönni. Most viszont olyan dögös, márkás és csupán fillérekbe kerülő ruhákat túr RT-nak, hogy csak lesek.

Szép reggel ez

RT reggeli után nézett egy kis forgó-zenélőt, aztán újra elaludt. Most kint ülök a nappaliban a kanapén, feltett lábbal, megreggelizve, megmosakodva, megkávézva. Olyan direktben süt be a nap, mint még soha. Mintha csak nekünk sütne, csak a mi ablakunk előtt. A tükörbe nézve meg egy pillanatra úgy láttam, hogy szép vagyok. Pedig alig vonszolom magam, de a kialvatlanság ellenére jól érzem magam. Idilli hangulat, nem?

Ráadásul anyukám tegnap, miután 11 hónapig mondogatta, hogy kövér vagyok, megjegyezte, hogy fogytam. Meg hogy milyen jól csináljuk ezt a babázást, és hogy nem vagyunk idegbetegek sem a sok teendőtől meg a fáradtságtól. Lehet, hogy más családban ezek hétköznapi mondatok, de nálunk hatalmas bókok.

RT egy tündérbogár. Nyúlkál a tárgyakért, magasra emelgeti a fejét, gagyarászik, és ha épp nem fáj a pocakja vagy nem farkas éhes, akkor fülig ér a szája. Mindenen és mindenkire tud kacagni. 10 másodperc RT-mosoly felér egy Duracell góliáttal, hosszú órákra feltölt.

Figyelem, milyen sokat rajongják körül ezt a csöpp embert, imádja mindenki. Néha belegondolok, hogy azokat a gyerekeket, akik szeretet nélkül élik le csecsemőkorukat, milyen sok embernek kell nemszeretni. Elképzelhetetlennek érzem, hogy egy kicsi körül ne legyen senki, aki elolvad tőle és képtelen nem szeretgetni és gondoskodni róla.

süti beállítások módosítása