Antibaby naplója

Antibaby naplója

"Nívós anyagokkal felhasznált"

2014. július 02. - Antibaby

Mint mindenből, az ingatlanhirdetésekből is létezik az a mennyiség, ami után már egy újabb megnézése elpattantja a húrt. Ma már átestem ezen a határon, mindegyiken sírva röhögtem. Például itt rejtély, hogy van-e nappali, és ha nincs, akkor vajon mi adja ki a 100 nm-t, de az is, hogy mit jelentenek ezek:

  • Az épület földszint beosztású, terasz tagolású.
  • nívós anyagokkal felhasznált

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr36469151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kicsinap 2014.07.02. 23:38:03

:-)))
Mondjuk ha ez az igényes kerítés, akkor nem tudom mi az igénytelen.:-) És ilyenkor érdemes a képeket is megfigyelni, a konyhában lazán a földön sorakozó palackok és a kissé rendezetlen ágy, és minek kell kép a budiról?
És mi az, hogy alapvetően 2000-ben épült? Na meg elképzelem, hogy 400 nm-es telken, amin 100 nm a ház, hogy sorakozhat az a sok gyümölcsfa.:-)

Anno mi is nagy döntést hoztunk, mert eladtuk az alig 5 éves lakásunkat és annak az árából vettük meg ezt a 30 éves házat, ahol most lakunk. Nem bántuk meg (3 éve lakunk itt), de akkor azért sokat dilemmáztam rajta, hogy jó döntés lesz-e. MOndjuk legalább a környék nem változott, 2 utcával mentünk arrébb.:-)

kicsinap 2014.07.02. 23:40:35

Hú, néztem az árakat Solymáron, nem semmi. Szóval így meg különösen gyanús ezzel az árral az "alapvetően 2000-ben épült"....

Fruzsibogár 2014.07.03. 10:51:26

Miután elolvastam, nagy ingerenciám támadt megnyomni alul a "hibás hirdetés bejelentése" gombot, már azért is, mert egy helyes mondt nem volt benne. Az ára meg szerintem is gyanúsan alacsony Solymárhoz képest

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2014.07.03. 23:06:42

Nekünk most az ilyen gyanúsan olcsókra van esélyünk, kérdés csak az, hgoy melyik gyanúsan olcsóban mi az, amit kompromisszumként el kell viselni. Ezt a hirdetést egyébként csak a poén kedvéért csatoltam, nekem túl sötét a ház, és a sokkal modernebbek felé hajlik az ízlésem, úgyhogy az már nem is érintett meg, hogy nincs feltöltve alaprajz. :)

kicsinap 2014.07.05. 21:02:44

@Antibaby: Az ilyenek lesznek a végén igen drágák.:-) TUdom jól.:-) Na mert nekünk is annyi pénzünk volt, amennyit a másik lakás eladásából nyertünk, plusz még egy kicsi. Ebben csak az az előny, hogy nem kell azonnal kiadni a sok pénzt, de a végén aztán mégis csak összejön a sok pénz...
Nálunk eddig ki lett cserélve az összes külső nyílászáró, a palatető kapott plusz szigetelést és lemez borítást, lett új kazán és kémény, a konyhát megcsináltattuk, és lett külső szigetelés, valamint a hátsó kert részről kiemelték a sok beton vackot, meg kivágták a fenyőerdőt amitől mozdulni nem lehetett és elnyomta az összes gyümölcsfát. De még elég sok dolog van hátra ahhoz, hogy jó legyen.:-)
süti beállítások módosítása