Antibaby naplója

Antibaby naplója

Zoknikunyera

2014. november 09. - Antibaby

Egy kb. 80 lakásos társasházban lakom. Ma megállított egy lakó (egy nő) a postaládáknál, hogy jaj, de jó, hogy találkozunk, mert azt akarja kérdezni, hogy nincs-e véletlenül fél pár gyerekzoknink, ami már felesleges, mert neki pont az kellene... mobiltoknak! Gondolom, elég furán nézhettem rá, mert elismételte. A meglepetéstől csak annyit tudtam mondani, hogy majd megnézem, és ha van, bedobom a postaládájába. Aszongya, jó, köszi, jöhet több is, mindenből, ami fél pár.

Micsoda emberek vannak! Komolyan, nem tudom, hogy ez most tök jó-e, hogy valaki ennyire recycling, vagy teljes elmebaj. Mindenesetre elképzeltem, ahogy agyonmosott zoknikat tuszkolok be a postaládája résén. És azt is, hogy milyen érzés lenne nekem mások használt zokniját elkérni és benne tartani a mobilomat.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr736882443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atl · http://vonalfelett.blogspot.hu/ 2014.11.10. 06:07:28

:D
Meg nem is hiszem, hogy RT-nek már akkora lába lenne, hogy beleférne egy mobil. Legalábbis a kölöknek nincs.

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2014.11.10. 15:44:34

@atl: Nem okostelefonja van, kicsi buta mobil, meg is mutatta. Szóval még érvelt is. :)

Ane 2014.11.10. 21:22:12

Egy időben nagy divat volt, hogy babazoknit használtak mobiltoknak - mondjuk szerintem az a pár száz forint nem egy fájdalmas összeg, és akkor olyat vesz, amilyet akar. :P
süti beállítások módosítása