Antibaby naplója

Antibaby naplója

Forgatás

2015. április 24. - Antibaby

Egy új HBO sorozat egyik részét nálunk forgatták a héten. Nálunk = az utcánkban, a lépcsőházunkban és a lakásunkban. Eleinte jó ötletnek tűnt, aztán ijesztőnek, aztán megint jónak. A stáb rendkívül profinak látszott, már nem a filmes tevékenységüket illetően, hanem ahogy velünk eljártak. A tájékoztatás, az odafigyelés, a milliószor elnézéskérés a zavarásért... Azért, amikor a forgatás előtti nap kiürítették az utcát, és egy rakás ember nem tudott a jól megszokott helyén parkolni az autójával, kicsit megszeppentem, hogy ez miattunk van, mi hoztuk rá "ezeket" a lakótársakra. Aztán, amikor a forgatási napon megjelent 3 bazi nagy kamion, és felözönlött a lakásunkba (50 nm) kb. 20 ember, valamint az utcán maradt még 30, és telepakolták a folyosót hatalmas ládákkal, és mindenhonnan kábelek lógtak, meg kapásból leszerelték a falról a rácsot, ami a babakocsit és az előszobában hagyott cipőket védi Rt nyelvcsapásaitól, akkor már inkább ijedt lehettem, mint megszeppent. Gyorsan el is húztuk a csíkot otthonról, nehogy meggondoljuk magunkat.
Délutánra viszont, amikor szóltak, hogy vége, és hazamentünk, mindent a helyén, tisztán, rendesen találtunk. Sehol egy karc vagy bármi. Profi és korrekt.

Az ominózus jelenetek egyébként ebben a sorozatban láthatóak majd. 

Olyan ez nekem, mintha a csehszlovák kísérleti televízió tartalék bemondónője lehetnék. Ha érted, mire...

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr827390540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aa/szvszl 2015.04.26. 00:16:30

és honnan jött, hogy a ti lakásotokban forgassanak.

("előszobában hagyott cipőket védi Rt nyelvcsapásaitól" - ezen nagyon röhögök.)

aa/szvszl 2015.04.26. 00:16:57

mármint lemaradt a kérdőjel.

Antibaby · http://antibaby.blog.hu 2015.04.27. 22:20:17

@aa/szvszl: Értettem azért. :) Elég hosszú történet, de a rövid változat: Dris egyik barátja forgatási helyszínek kerítésével foglalkozik. Meg akartuk hirdetni a lakásunkat eladásra, ezért felkértük, hogy fotózza már be nekünk, mert ő azt jobban tudja. Eljött, meglátta a lépcsőházat, és felvisított, hogy de hát épp ilyet keresnek egy forgatáshoz most. Megmutatta a lépcsőházunkról a fotót a sorozat díszlettervezőjének, és (véletlenül?) a lakásunkról készült fotókat is. Tetszett neki, eljöttek páran a stábból, megnézték, beleszerettek... valahogy így.
Egyébként lehet ilyen adatbázisba jelentkezni bárkinek a lakásával, aztán szólnak, ha épp olyanra van szükség. Mi nem jelentkeztünk, mert az adatbázisba kerülés feltételei közül kb. semminek sem felelt meg a lakásunk. De ezek szerint előfordul, hogy ennek ellenére is jó nekik.
süti beállítások módosítása