Antibaby naplója

Antibaby naplója

Hálószoba

2015. május 10. - Antibaby

Úgy néz ki, építtetni fogunk, bár még nem 100%. Majd erről is mesélek, hogy hogy jutottunk el ide, de csak egy másik bejegyzésben. A háztervezgetés miatt viszont esténként nézegetjük az ötleteket, hogy lehet bizonyos dolgokat kis helyen, de azért élhető körülmények között megoldani. Főleg a pót hálószoba érdekes, ami arra az esetre lenne fenntartva, ha Rt-nak kistesója születne, és nekünk fel kell költöznünk a padlásra, vagy ha ikreink, hármasikreink lennének másodszorra, vagy ha akármi... szóval nézegetünk a házba utólag olcsón, könnyen, gyorsan bepasszintható hálókat. Sok jópofa és kevésbé használható ötletre bukkantunk, meg aztán ott van az a jelenség is, hogy az amerikai home design oldalak a 20 nm alatti szobákat már small bedroom-nak nevezik, ami enyhén szólva idegesítő. Keresgélés közben azonban rábukkantam a legbrutálabb hálóra, amit valaha láttam.

cool-bachelor-apartment-design.jpg(Forrás: The Meta Picture)

 

Mert az még oké, hogy a tetőtér miatt az ágy mellett nem tud felegyenesedni az ember. De az, hogy középen sem, és nincs is olyan, hogy ágy mellett, és kb. csak a lábrész felé tudsz lemászni, ott viszont a tátongó mélység vár... hát, nem tudom. Eszembe jutott pár érdekes eset pl. a részegen hazatérő házigazdáról, a csajozási szokásairól stb., és őszintén remélem, hogy nem alvajáró szegénykém. Itt semmi sem lehet egyszerű.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr517448674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása