Antibaby naplója

Antibaby naplója

Fogmosás

2015. július 31. - Antibaby

Benne vagyunk már mi is a dackorszakban, ami abban nyilvánul meg, hogy Rt semmit nem akar, amit mi, illetve ha igen, akkor máshogy, vagy amit én csinálnék, azt apa csinálhatja, amit meg ő, azt csakis én... Ja, és még van a mindent egyedül akarok is. Igyekszünk jól kezelni. Nem mondom, hogy mindig könnyen megy, de alakul.

Amikor Rt megszületett, nem hittem a folyosón minden sztorinkra csak legyintő, "ez is elmúlik majd" családoknak, de tény, hogy mindig van valamilyen korszak. Egyik dolog a másikkal fordítottan arányos. Ha jól alszik, rosszul eszik. Ha jól eszik, nehezen lehet elaltatni. Ha szeret hajat mosni, akkor nem engedi levágni a körmét. Ha könnyű megmosni a fogát, akkor a hajvágással vannak nehézségek. És fordítva. Mindig így van, most már 2 éve.

Na, most a fogmosás hirtelen gyerekjáték lett, a szó szoros értelmében. Rt eléggé odavan a tömegközlekedési eszközökert, főleg a metrókért és a buszokért. Dris meg roppant kreatív apuka. Úgyhogy most az van, hogy Rt szája az alagút, és a fogkeféje a metró. És olyan állomások vannak, mint Felül-hátul, Elől-alul, Alul-hátul. Nincs tiltakozás, sőt, Rt még kuncog is hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr487670520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aa/szvszl 2015.08.01. 23:56:55

nekem is feltűnt, hogy miután J egy hetet látványosan végigüvölt az arcmosásától, hirtelen elvágják a dolgot, és akkor meg pelenkát nem lehet ráadni malacvisítás nélkül.
(a gyerekszáj meg iszonyú édes, csak lusta vagyok oda is kommentelni.)
süti beállítások módosítása