Antibaby naplója

Antibaby naplója

Helpy

2016. március 29. - Antibaby
Több ismerősöm is kérdezte mostanában, kipróbáltam-e már a Helpy-t. Küldözgették a róla szóló cikkeket, hogy de jó, milyen szuper. Én is lelkesedtem, sok gondomat megoldotta volna az eddigi helyzethez képest, ha valóban úgy működne, ahogy azt a hangzatos marketingszövegek ígérik.
Miután meghirdettük ismét a lakásunkat, és a héten jön egy csomó ember megnézni, már múlt héten megrendeltük a takarítást a Helpy-n, ami ma délelőtt lett volna esedékes. Meg is jött a visszajelző e-mail, hogy fogadták a rendelést, ekkor és ekkor jön a taki és "tisztává vazsárolja(!) a lakásomat". Még tegnap is küldtek egy emlékeztetőt, nehogy megfeledkezzek róla.
Mindent ehhez szerveztünk a héten. Ilyenkor Rt a nagyszülőknél van, én pedig úgy gondoltam, miután megmutogatok mindent a lakásban a segítőnknek, elhúzok a férjem irodájába és iszonyú hatékony leszek, csak úgy ontom majd magamból az irományokat. Mire végez a takarító, hazajövünk és még elpakolunk egy csomó mindent, ami normál esetben elől  van, de amúgy lakáseladáshoz jobb, ha elsüllyesztjük a szekrény mélyére... meg a függöny is lóg egy kicsit...
A  takarító meg nem jött. Vártam 10 percet, aztán 20-at, de semmi. Nem is hívott senki. Aztán felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol annyit bírtak mondani, hogy "Ühüm, értem. Utánanézek, visszahívom." Ennek 10 órája. Azóta senki rám nem telefonált, hogy bocsánat, vagy hogy mi történt, vagy hogy nagyon sajnálják és beszéljünk meg másik időpontot, ami esetleg féláron van... semmi. Annyit sem mondtak, hogy bocs, meg hogy akkor most hogyan tovább.
Mondjuk nyilván sehogy, mert ez bizalmi dolog, amit sikerült most pikk-pakk eljátszaniuk. Csak mivel tudom, hogy sok embernek van szüksége hasonló szolgáltatásra, és hisznek benne, hogy 2016-ban egy ilyen jól működhet, és esetleg vannak ügyfélszolgálatosok, akik tudnak kezelni egy ilyen helyzetet, hát most szólok, hogy NEM.
Bizonyára léteznek olyan szerencsések, akikhez a megbeszélt időpontban mégis elment valaki, és esetleg ki is takarított. De rossz belegondolni, hogy ha bármi igazi probléma történik, hogy kezeli majd a cég.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr498544740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása