Antibaby naplója

Antibaby naplója

Vatera:Jófogás 1:0

2016. április 05. - Antibaby

Ó, hát bedőltem a tömegvéleménynek, hogy mennyivel jobb a jófogáson adni-venni, mert az ingyenes. Csakhogy az ingyenességgel jön a sok felesleges kör is, meg a sok komolytalan vevő. A névtelen kérdező, aki jelzi a vételi szándékát, elviteti a szajrét a munkahelyére, ahol persze a megbeszélt időpontban nem elérhető, telefonon sem, úgyhogy 2 körös... aztán közli, hogy ja, ez ilyen kicsi? Ja, ez ilyen drága? Mindkettő, a méret és az ár is fent volt a hirdetésben, olyan fotókkal illusztrálva, amiből bőven látszik, hogy mi mekkora, milyen állapotú (kifogástalan egyébként) és a többi.

És ilyenkor nem tudom értékelni őt, mint a Vaterán, ahol lehet, hogy 10-20-50 forint egy hirdetést futtatni, de legalább látom, kivel fürödtek már be többen is.

Apropó, ha már morgok megint: a Helpy azóta sem jelentkezett. Küldtek elégettségi kérdőívet, amit kitöltöttem a lehető legminuszosabbra, és beírtam szépen a litániát is a "szuper" tapasztalataimról. Tuti, hogy senki el nem olvassa, mert pár nappal utána jött egy levél, hogy örülnek, hogy elégedett vagyok, és akkor akár meg is rendelhetném a következő takarítást. Hahaha.

A bejegyzés trackback címe:

https://antibaby.blog.hu/api/trackback/id/tr608568512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása